Hapjes en drankjes te over
Op De Copen zitten verschillende cateringbedrijven die tijdens De Copen Werkt! graag iets laten proeven: Catering De Vuurtoren, Ronsha Broodjes Express, Kokkie & Wokkie, Lokkia Catering.
Bij veel bedrijven kun je een hapje of drankje krijgen: koffie, thee, koek, ijsjes, zuivel, hamburgers. U hoeft dus geen honger te lijden.
Welkom!!
Meer dan veertig bedrijven op De Copen heten u op 17 juni a.s. tussen 10.00 en 15.00 uur welkom.
Op 17 juni mag u zomaar achter de schermen kijken bij heel verschillende bedrijven. Bijzondere, verrassende, grote, kleine en gewone bedrijven op De Copen. Ingang: Copenweg / rotonde N210, Lopik. De ondernemers ontvangen u gastvrij.
Download de Plattegrond met deelnemende bedrijven
Hier kunt u de plattegrond downloaden:
Plattegrond_De_Copen_Werkt.pdf
Daarop vind u alle deelnemende bedrijven. Aan de kleuren ballonnen bij de bedrijven kunt u zien of er iets te doen is, ze vacatures hebben, iets voor kinderen, etc.
Teveel zon? De Bruin Zonwering & Interieur
Schijnt de zon volop, is het vaak weer net teveel. Dan heeft De Bruin Zonwering & Interieur de oplossing. Zonwering voor binnen en buiten, terrasoverkappingen, hordeuren, garagedeuren. Alles op maat.
Duurzaam: Dijkstra Logistiek
De nieuwste truck van Dijkstra Logistiek rijdt voor 100% op LNG/Biogas, is heel stil en stoot heel weinig schadelijke stoffen uit. Daar zijn ze terecht trots op.
Accent Promotions: voor relatiegeschenken en meer
Leuk om te geven: relatiegeschenken met uw logo. Maar ook alle medewerkers in stijl in bedrijfs- en werkkleding met uitstraling.
Garagebedrijf Schouten: voor vrachtwagen en personenauto's
Lever de kortingsbon in het magazine De Copen Werkt! in en u krijgt 50% korting op een waskaart.
Een modern garagebedrijf met bruggen voor vrachtwagens.
Een mooie stand op beurs of evenement? Studio Stoer zorgt ervoor
Luisteren naar wat de klant wil en er dan iets moois van maken. Dat doet Studio Stoer. Of het nu voor Ajax is of voor uw bedrijf, ze zijn snel, flexibel en zorgen dat het goed komt. Kijk achter de schermen. Voor kinderen is er een springkussen.
Van ruw hout schaaft men planken
Rijdend op de provinciale langs De Copen zie je enorme voorraden hout liggen. Spannend om van dichtbij te bekijken en te zien wat ze daarmee doen.
Van den Berg Hardhout laat een huifkar rondrijden op De Copen. Stap maar in.
Cibybox maakt gesloten laadbakken
Laadbakken maken ze al sinds 1880. Wat je ook wilt vervoeren, Citybox heeft de oplossing. Ze leveren gesloten laadbakken die gemonteerd worden bij importeurs als Iveco, Pon, General Motors, Mitusubishi en Renault Trucks.
Rozendaal Elektrotechniek beveiligt en zoekt collega's
Met de modernste technieken zorgt Rozendaal Elektrotechniek voor elektrotechniek in de bouw en beveiliging: met camera's, branddetectie, zorgsystemen en nog veel meer. Kom kijken wat allemaal en als u er zelf mee aan de slag wilt: ze zoeken collega's.
VIAVAC vacuum lifting
Het tillen van dak-, glas- en golfplaten gebeurt vaak door middel van vacuümheffers van VIAVAC. Zij blijven nieuwe toepassingen bedenken en bestaande verbeteren. Kijk op 17 juni hoe ze dat doen.
Bedrijven die collega's zoeken
Op De Copen zijn veel bedrijven op zoek naar medewerkers. Kom op de Open Dag kijken welk bedrijf misschien interessant is om te werken. Vraag gerust naar vacatures.
Deze bedrijven zoeken in ieder geval collega's:
- Citybox
- DePartyshop
- Foodville
- Gpi Tanks & Process Equipment: buitendienstmonteurs
- Iboma: 2 commerciële medewerkers binnendienst
- Jeva Metaalbewerking
- Lekkerkerker Dairy & Food Equipment
- Rozendaal Elektrotechniek
- Van den Berg Lopik
- Verweij Logistiek
- VIAVAC Vacuum Lifting
Vlerk: partner in de grond- weg- en waterbouw
Vlerk is gespecialiseerd in vloeistofdichte tanks. Voor transport en verhuur.
Proeven en/of solliciteren bij Foodville
Foodville levert bevroren etenswaren aan groothandel. Tijdens de Open Dag kunt u hiervan proeven. En misschien spreekt de wereld van de voeding u zo aan dat u er wilt werken. U kunt solliciteren.
Aluminium producten: van ontwerp tot gieten tot afwerking
Donk Industries was ooit het eerste bedrijf op De Copen. Nu is het nog een van de weinige aluminiumgieterijen in Nederland. Kijk hier hoe aluminium producten gemaakt worden. Van ontwerp tot afwerking.
Bij Jeva krijgt u een leuk presentje en kinderen kunnen op het springkussen
Veel van de metalen en kunststoffen onderdelen die Jeva maakt, worden gebruikt in de auto-industrie over de hele wereld.
Wat? Dat ziet u tijdens de Open Dag. U krijgt een leuk presentje mee naar huis. Voor kinderen is er een springkussen en 's middags is er een ijskraam.
Proeven van Wokken op locatie
Kokkie en Wokkie serveren wokgerechten bij iedere gelegenheid en op iedere locatie. Op de Open Dag vindt u ze bij Slootjes Kraanbedrijf.
Indrukwekkende kranen
Bij Slootjes Kraanbedrijf is de ene kraan nog hoger dan de andere. Indrukwekkend zijn ze allemaal.
Dol op Amerikaanse auto"s?
Kom dan kijken bij Willem USA Cars. Zij doen onderhoud en hebben onderdelen van de echte Amerikanen.
Veel houtplaten in bouwmarkten zijn al in de grondverf gezet door Hoek Lopik
Bekijk de hele lopende band, die platen in de grondverf of lak zet volgens de nieuwste techniek. Indrukwekkend.
Altijd al in een vrachtwagen willen rijden? Dat kan bij Verkeersschool Gronloh
Ervaar hoe het is om hoog boven het verkeer in een vrachtwagen te rijden. Een klein stukje op de weg. Neem wel je rijbewijs mee.
Panelen huren bij Rent-panel
Rent-Panel verhuurt wanden en panelen voor stands en evenementen in binnen- en buitenland.
Virtual reality bij HAM Technische Installatie
HAM Technische Installatie nodigt iedereen te komen kijken naar de nieuwste cv's en warmtepompen. Ook kunt u virtual reality beleven. Zij zorgen voor de koffie.
Speciale deuren bij Westag
Geluidwerende deuren voor muziekcentra, hotels, theaters en bioscopen. Maar ook hele speciale deuren op maat. Op de foto een hele speciale die op de vorige open dag te zien was. Doorzichtig met veertjes.
Lekkerkerker Dairy & Food Equipment
Kijk bij Lekkerkerker hoe ze van oude verpakkingsmachines weer nieuwe maken voor over de hele wereld. U kunt er ook zuivel proeven van de Zuivelmakers.
Gpi pakt groots uit
Als u binnen kijkt bij tankenbouwer Gpi Tanks & Proces Equipment bent u gegarandeerd verbaasd. De grootte van de loodsen en de tanks die daarin gemaakt worden, de laatste technologieën die toegepast worden. Tijdens de Open Dag mag u zelf RVS lassen en kunt u zelf op hoogte komen in de klimwand van 10 meter.

Gpi zoekt ook collega's, onder andere monteurs in de buitendienst.
Maak gratis uw eigen tuinposter bij EDS Reclame
EDS Reclame verzorgt marketinguitingen voor bedrijven: banners, vlaggen, bouwdoeken, autobelettering, en nog veel meer. Maak hier tijdens de Open Dag uw eigen tuinposter, helemaal gratis.
Verweij Logistiek transporteert en monteert buitenreclame
Op de Open Dag staan de vrachtwagens in het gelid en kunt u kijken hoe Verweij Logistiek bushokjes en buitenreclame transporteert en monteert.
Roline vernieuwt banden
Roline is het meest innoverende bandenvernieuwingsbedrijf in Nederland. Duurzaamheid staat bij hen hoog in het vaandel. Kijk in de productiehal hoe ze dat doen.
De Partyshop kan een feestje bouwen
Bij de Partyshop kunnen ze een feestje bouwen, voor Jan Smit, Nick&Simon, De Zomer Voorbij en nog veel meer. Daar komt wel wat bij kijken. Wat? Ontdek het zelf.
Ook kinderen zijn welkom
Bij veel bedrijven is voor kinderen iets te doen: schminken, kleuren, iets te snoepen en er zijn springkussens.
Open Dag De Copen 17 juni 2017
Zoek je een stageplaats, een baan, een opleiding of ben je gewoon nieuwsgierig naar de bedrijven op De Copen? Op 17 juni tussen 10.00 en 15.00 uur kun je kijken wat er gemaakt wordt op De Copen en wie dat doen. Wat voor opleiding hebben zij? Waarom werken zij hier? Waar werken zij aan? En nog veel meer. Er is genoeg te zien en te doen, ook voor kinderen. Volg ons ook op www.facebook.com
De Copen
Contactgegevens
Telefoon0348 550735
E-mailinfo@decopen.nl
Adres 2e Industrieweg 17
3411 ME Lopik