Bedrijventerrein 'De Copen'
Bedrijventerrein 'De Copen' is 21 ha groot en ligt ten westen van de M.A. Reinalda-weg (N210) in de gemeente Lopik. Naast productie- en handelsbedrijven zijn er diverse auto- en transportbedrijven. En er zijn bedrijfsverzamelgebouwen waar ook dienstverlenende bedrijven bij elkaar zitten.
De Copen is een 'echt' bedrijventerrein: er heerst bedrijvigheid. Het merendeel van de bedrijven heeft een industrieel/ ambachtelijke uitstraling. Volgens de gegevens van de bedrijvenvereniging zijn er zo'n 80 bedrijven op het terrein gevestigd.
De ligging van het terrein in de nabijheid van de grote uitvalswegen A12, A2 en A27, is gunstig. Via uitstekende ontsluitingswegen is de bereikbaarheid van Europa vanuit het Groene Hart van Nederland optimaal.
Meer dan 95% van de gevestigde bedrijven is aangesloten bij bedrijvenvereniging 'De Copen'. Mede dankzij deze krachtige positie is er een vruchtbare samenwerking met de lokale overheid. Het bestuur van 'De Copen' participeert in diverse organen die het economische belang van de aangesloten ondernemingen dienen.
De Copen
Contactgegevens
Telefoon0348 550735
E-mailinfo@decopen.nl
Adres 2e Industrieweg 17
3411 ME Lopik
 
Noodmaatregelen Economie / gemeente Lopik
De gemeente Lopik heeft afgelopen week een speciale webpagina ingericht: www.lopik.nl

1. Alle zzp’ers die als gevolg van het coronavirus minder inkomsten hebben kunnen naar de website van WIL. Daar zit ook een link naar een aanvraagformulier: www.wil-lekstroom.nl

Aanvraag indienen en opsturen: De aanvraag en bewijsstukken kunnen worden gemaild naar zzp@wil-lekstroom.nl
WIL neemt de aanvragen in behandeling.

2. Wanneer er sprake is van reguliere aanvragen om kredieten en uitkeringen levensonderhoud dan kan men naar de volgende link pki.utrecht.nl