Uw Mobiele App

Mijn MKB App biedt ondernemers een eigen mobiele App voor zowel Android als iPhone zonder investeringskosten!

Beheer uw informatie-stroom volledig dynamisch, overzichtelijk, gemakkelijk en tijdbesparend met ons online beheer systeem (CMS).

Effectief & interactief klantcontact

Mijn MKB App komt tegemoet aan de wens van consumenten om relevante informatie ieder moment beschikbaar te hebben.

Het gebruik van smartphones toont een enorme toename, waar het gebruik van computers juist afneemt. Niet alleen onderweg, ook thuis en op het werk.

Het is voor u als ondernemer dan ook steeds meer van belang om u ook middels een mobiele App te profileren. Met deze mobiele App kunt u uw klanten nog beter bereiken.

Mijn MKB App geeft ondernemers in elke branche de kans om consumenten actief te betrekken, nieuws te delen of aanbiedingen en acties te pushen om zo meer traffic en transacties te genereren.

Denk aan een nieuwsbrief, reclames van de lokale slager, afspraak bij de kapper, tips van de accountant, een nieuwe restaurantkaart, een APK-herinnering of informatie van een sportclub.

Met de Mijn MKB App maakt u tevens slim gebruik van social media, en biedt een centrale plek voor het beheer van al uw publicaties.

Uw klanten de gedownloade informatie altijd bij de hand, ook off-line onderweg of op het terras. Handig zijn de geïntegreerde bel-, mail- en GPS-functie, klanten kunnen met één duimbeweging het bedrijfsadres contacteren of Google Maps opstarten.

Dynamisch

Deze App is volledig dynamisch door gebruik van het online beheer systeem (CMS).
Hiermee kunt u niet alleen het uiterlijk van uw App bepalen, maar al uw nieuwsberichten, informatie en contact gegevens zijn volledig dynamisch.

U bepaalt dus zelf op ieder moment wat er in de App staat en wat niet. Gebruiksvriendelijk, snel en overzichtelijk.
Mijn MKB App
Contactgegevens
Telefoon085 8778318
E-mailinfo@mijnmkbapp.nl
Adres Platinastraat 12a
2872 ZX Schoonhoven
 
Openingstijden
Maandag9:00 - 17:00
Dinsdag9:00 - 17:00
Woensdag9:00 - 17:00
Donderdag9:00 - 17:00
Vrijdag9:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
Overige