Welkom bij bedrijventerrein 'De Copen'
Bedrijventerrein 'De Copen' ligt, 21 ha groot, ten westen van de M.A. Reinalda-weg (N210) in de gemeente Lopik. Naast productie- en handelsbedrijven zijn er diverse auto- en transportbedrijven. En er zijn bedrijfsverzamelgebouwen waar ook dienstverlenende bedrijven bij elkaar zitten.
De Copen is een 'echt' bedrijventerrein: er heerst bedrijvigheid. Het merendeel van de bedrijven heeft een industrieel/ ambachtelijke uitstraling. Volgens de gegevens van de bedrijvenvereniging zijn er zo'n 80 bedrijven op het terrein gevestigd.
De ligging van het terrein in de nabijheid van de grote uitvalswegen A12, A2 en A27, is gunstig. Via uitstekende ontsluitingswegen is de bereikbaarheid van Europa vanuit het Groene Hart van Nederland optimaal.
Meer dan 95% van de gevestigde bedrijven is aangesloten bij bedrijvenvereniging 'De Copen'. Mede dankzij deze krachtige positie is er een vruchtbare samenwerking met de lokale overheid. Het bestuur van 'De Copen' participeert in diverse organen die het economische belang van de aangesloten ondernemingen dienen.
De Copen
Contactgegevens
Telefoon0348 550735
E-mailinfo@decopen.nl
Adres 2e Industrieweg 17
3411 ME Lopik
 
De Copen gefeliciteerd met KVO!
Gisteren, 23 januari 2017, ontvingen we officieel het Keurmerk Veilig Ondernemen. Bij Jeva werd door burgemeester, politie, brandweer, KVO en De Copen in aanwezigheid van de pers getekend. Gerco van Amerongen en Amigo Roozendaal hebben het keurmerk in korte tijd binnen gesleept. De gemeente heeft al vragen uit IJsselstein en Montfoort en de brandweer al uit Amsterdam hoe ze dat zo snel gedaan hebben in Lopik. We lopen voorop, daar kunnen we trots op zijn. Bedankt mannen!