Welkom bij bedrijventerrein 'De Copen'
Bedrijventerrein 'De Copen' ligt, 21 ha groot, ten westen van de M.A. Reinalda-weg (N210) in de gemeente Lopik. Naast productie- en handelsbedrijven zijn er diverse auto- en transportbedrijven. En er zijn bedrijfsverzamelgebouwen waar ook dienstverlenende bedrijven bij elkaar zitten.
De Copen is een 'echt' bedrijventerrein: er heerst bedrijvigheid. Het merendeel van de bedrijven heeft een industrieel/ ambachtelijke uitstraling. Volgens de gegevens van de bedrijvenvereniging zijn er zo'n 80 bedrijven op het terrein gevestigd.
De ligging van het terrein in de nabijheid van de grote uitvalswegen A12, A2 en A27, is gunstig. Via uitstekende ontsluitingswegen is de bereikbaarheid van Europa vanuit het Groene Hart van Nederland optimaal.
Meer dan 95% van de gevestigde bedrijven is aangesloten bij bedrijvenvereniging 'De Copen'. Mede dankzij deze krachtige positie is er een vruchtbare samenwerking met de lokale overheid. Het bestuur van 'De Copen' participeert in diverse organen die het economische belang van de aangesloten ondernemingen dienen.
De Copen
Contactgegevens
Telefoon0348 550735
E-mailinfo@decopen.nl
Adres 2e Industrieweg 17
3411 ME Lopik
 
Werkzaamheden aan Reinaldaweg tussen 10 en 22 oktober
Tussen 10 en 22 oktober voert de provincie Utrecht werkzaamheden uit in de bermen van de M.A. Reinaldaweg (N210) nabij de gemeente Lopik. Er wordt verharding aangebracht in de vorm van grasbetonstenen, over een lengte van circa 1,5 kilometer. Een verharde berm komt de verkeersveiligheid ten goede.

Het aanbrengen van de bermverharding is een vervolg op het asfaltonderhoud dat in juli is uitgevoerd tussen het kruispunt met de Lopikerweg Oost en de rotonde met de Ingenieur F.E.D. van Enschedeweg.